Virplaca

S.V. Virplaca is dé studievereniging voor de student bouwkunde en bouwmanagement & vastgoed aan de Hogeschool INHolland Haarlem. Virplaca behartigt de belangen, in de breedste zin van het woord, van de student.

Virplaca dankt haar naam aan de Romeinse godin van de huislijke haard en harmonie. Dit is ook waar de studievereniging Virplaca voor staat, heel erg veel gezelligheid! Dit wordt bereikt door middel van verschillende activiteiten, georganiseerd door deze studievereniging.

Onze missie is dan ook om de student Bouwmanagement & Vastgoed en Bouwkunde aan de Hogeschool Inholland te Haarlem een geweldige studenten tijd te bezorgen. Dit door middel van excursies, evenementen en feestjes. Daarnaast de student zijn of haar studietijd doorhelpen.

Op deze site zal al het nieuws rond Virplaca en de door de vereniging georganiseerde activiteiten worden geplaatst.

Wil je ook wat doen?

Heb je suggesties voor de site, lijkt het je leuk om deel uit te maken van het bestuur van een studievereniging of wil je een excursie of feest organiseren? Dat kan natuurlijk altijd! Neem gewoon even contact op met het bestuur. Weet je niet wie dat zijn? Kijk dan even op de pagina bestuur.

 

Studievereniging voor Bouwmanagement & Vastgoed en Bouwkunde in Haarlem